ORS - Open Roof Systems ORS - Open Roof Systems ORS - Open Roof Systems

ORS bv is een innovatieve onderneming die met het ontwikkelen van nieuwe concepten bijzondere aandacht geeft aan duurzaamheid, veiligheid, kosten en opbrengsten. Eén van de jongste, innovatieve concepten is het ORS Open Roof System.

De transparante overkapping maakt het onder alle weersomstandigheden mogelijk om te sporten met de beleving van buiten. De opbouw in modules levert een lichte en daardoor kostenvriendelijke constructie op met een breed scala aan mogelijkheden. De natuurlijke lichtinval door de transparante panelen en een ingenieus verlichtingssysteem zorgen voor een besparing op elektriciteits- en onderhoudskosten. ORS kan tevens voor nieuwe banen een gepatenteerd bevloeiingssysteem leveren. Door het gebruik van geprefabriceerde elementen is de bouwtijd beperkt. Tevens is rondom de sportvelden minimale plaatsingsruimte nodig.

De overkappingen van ORS zijn uitermate geschikt voor sporten als tennis, voetbal, hockey, volleybal, handbal, korfbal, basketbal, badminton, paardrijden en zwemmen.