ORS - Open Roof Systems ORS - Open Roof Systems ORS - Open Roof Systems

ORS bv is opgericht door twee gedreven ondernemers, die elk op hun vakgebied hun sporen hebben verdiend.

De initiatiefnemers hebben hun grote kennis over de projectbouw en staalconstructietechniek gebundeld bij het uitwerken van een baanbrekend idee. Beide ondernemers hebben de tennissport als hobby. De beperkte mogelijkheden om deze sport buiten te beoefenen, leidden een aantal jaren geleden tot het plan voor een overkapping van tennisbanen.

Het traject van idee tot uiteindelijke realisatie leidde tot een gepatenteerd product, waarbij iedere actieve tennisser het hele jaar door buiten op gravel kan tennissen en iedere tennisvereniging zijn leden het hele jaar door kan ontvangen.

Daarmee is voor de initiatiefnemers een droom werkelijkheid geworden: een all-season graveltennisbaan voor iedereen beschikbaar maken. De mogelijkheden van het ORS Open Roof System gaan echter nog verder. De transparante overkappingen zijn namelijk ook uitermate geschikt voor vele andere buitensporten.

De overkappingen van ORS zorgen voor de beleving van buiten met het comfort van binnen en laten de seizoenen verdwijnen.